Gazeta zeri i popullit online dating

Posted by / 26-Oct-2017 02:31

Gazeta zeri i popullit online dating

Kishte radhë për qumështin, radhë kishte edhe për vajgurin.

Sipas muzeut online “muzeuimemories.info” mbështetur si projekt nga Ministria e Kulturës, 600 mijë familje shqiptare kanë gatuar në banjë në vitet 1980-1990.

Nga Artur Ajazi Lulzim Basha e nisi turin e “riorganizimit” të PD ditët e fundit të 2017 pikërisht nga Kavaja, pikërisht nga simbolika e dikurshme e kësaj force politike, për ti ftuar demokratët atje, ti bashkohen “fushatës” së protestave të janarit 2018.

Duket si paradoksale tek shikon kreun e PD, të ketë kurajon të nisë “fushatën e protestave” pikërisht nga Kavaja, për të cilën partia e tij sa ishte në pushtet nuk u kujtua pothuajse fare.

Zoti Basha tha se “është koha për të marrë përgjegjësi”, duke mos sfecifikuar se për çfarë përgjegjësish flet ai kur shumica e demokratëve në PD prej 8 muajsh kërkojnë nga ai, pikërisht të njëjtën gjë.

Zoti Basha u tha kavajasve se “bashkimi i të gjithë demokratëve do të sjellë fitoren”, ndërkohë që PD më shumë se kurrë sot ndodhet në krizën më të madhe dhe më e pabashkuar se asnjëherë tjetër në këto 27 vjet , pikërisht nga dobësitë dhe drejtimi i gabuar i tij.

gazeta zeri i popullit online dating-76gazeta zeri i popullit online dating-42gazeta zeri i popullit online dating-86

Në kuadër të këtyre të dhënave, në sajtin online thuhet se 300 mijë familje shqiptare konsumonin gjysmë kilogrami mish në javë dhe 500 mijë të tilla 1 kg gjalpë në muaj.